HOFV Mengupah Rob Borm Berpengalaman sebagai EVP Gaming
toto

HOFV Mengupah Rob Borm Berpengalaman sebagai EVP Gaming

Hall of Fame Resort and Entertainment Company (HOFV) telah memperkasakan pasukan kepimpinannya dengan mengupah Rob Borm yang berpengalaman . Yang terakhir akan mengambil alih peranan naib presiden eksekutif permainan dan akan membantu syarikat meningkatkan perniagaannya.

Borm Akan Meningkatkan Operasi Perjudian Syarikat
HOFV semakin menyedari peluang yang terdapat dalam pasaran permainan dan sedang berusaha untuk menambah baik produk fantasi hariannya. Penambahan Togel macau Borm datang pada masa yang sesuai kerana syarikat memerlukan kepakaran tambahan untuk meneruskan rancangannya.

Sebagai EVP permainan, orang yang dilantik baharu akan menguruskan bahagian perjudian HOFV dan akan membantu meningkatkan kualiti tawaran fantasi hariannya, Hall of Fantasy League . Untuk itu, Borm akan bekerjasama dengan pasukan syarikat dan akan bekerjasama dengan rakan kongsinya untuk menyelaraskan projek dan memberikan hasil yang terbaik. EVP pekerjaan permainan akan meminta pekerja baharu bekerjasama dengan syarikat seperti Genesis dan Rush Street untuk memanfaatkan produk permainan HOFV.

Selain itu, Borm akan bertanggungjawab mencari rakan kongsi baharu dan mengembangkan jejak HOFV. Pengalaman bertahun-tahun beliau adalah bahagian penting dalam rancangan HOFV. Borm sebelum ini pernah bekerja sebagai ketua perkongsian syarikat esport LeagueSpot. Beliau mempunyai lebih daripada dua dekad pengalaman sebagai penerbit bersekutu untuk Game Informer dan mahir dalam hiburan digital.

HOFV Mempunyai Rancangan Bercita-cita Tinggi untuk Masa Depan
Borm gembira untuk menyertai HOFV, mengakui bahawa dia telah kagum Keluaran SGP dengan syarikat itu sebelum menyertainya. Beliau menyatakan bahawa syarikat itu mempunyai permainan menegak yang hebat disokong oleh perkongsian yang mantap dengan beberapa nama yang paling terkenal dalam industri. EVP permainan baharu itu menambah bahawa model fantasi inovatif syarikat sememangnya mengagumkan.

Sebagai seorang yang mempunyai pengalaman terdahulu dalam industri, Borm memuji kejayaan HOFV, dengan menyebut bahawa dia menyedari secara langsung betapa sukarnya untuk mendapatkan perhatian pengendali seperti Genesis dan Rush Street.

HOFV mengalu-alukan Borm ke syarikat itu. Presiden Michael Crawford berkata bahawa dia berbesar hati untuk menambah EVP baharu bakat permainan kepada pasukan syarikat. Crawford memberikan pandangan lanjut tentang cita-cita HOFV:

“Memandangkan semua yang telah kami capai dalam bidang perjudian pada tahun lepas, kami memerlukan seseorang yang tahu cara memanfaatkan Pengeluaran SDY sejumlah besar peluang pertumbuhan yang wujud dalam sektor ini dan menjana pendedahan maksimum untuk syarikat kami dan rakan kongsi kami dengan pelanggan dan peminat. sama.”

Presiden HOFV Michael Crawford
HOFV ialah jenama yang menggambarkan dirinya sebagai “syarikat resort dan hiburan yang memanfaatkan kuasa dan populariti bola sepak profesional serta pemain legendanya dengan kerjasama Dewan Kemasyhuran Bola Sepak Pro.” Syarikat itu berminat untuk berkembang dan menegaskan dirinya di pasaran.