CEO Crown Perth Tsai Langkah menyang Kantor
toto

CEO Crown Perth Tsai Langkah menyang Kantor

Ing Oktober, raksasa casino Australia Crown Resorts jenenge David Tsai minangka pejabat eksekutif anyar saka properti ing Burswood, Crown Perth . Wingi, Tsai resmi jumangkah menyang kantor lan nerbitaké statement ing plans kanggo casino.

Tsai Mlaku menyang kantor
Tsai resmi ditampani ing perusahaan kanthi upacara ngrokok tradisional ing Totobet HK Crown Perth’s Great Lawn. Upacara iki dipimpin dening Dr Richard Walley OAM, wong Noongar lan pemain Aborigin terkemuka.

Minangka CEO saka properti, Tsai bakal tanggung jawab kanggo rencana tumindak remediation Crown Perth. Dheweke bakal ditugasake kanggo nggarap Paul Steel sing ditunjuk minangka monitor independen amarga loro-lorone ngleksanakake Rekomendasi Komisi Royal Perth Casino.

Rencana remediasi Crown teka sawise gelombang rintangan kanggo perusahaan. Operator casino dianggep ora cocog kanggo nyekel lisensi casino ing Barangaroo lan Victoria sawise macem-macem gagal ditemokake. Nanging, perusahaan kasebut nekat ngupayakake kekurangane lan ndandani bisnise. Penunjukan Tsai minangka CEO Crown Perth mbuktekake ambisi perusahaan kasebut.

Tsai iku mantan eksekutif MGM Resorts sing makarya karo juggernaut gambling internasional kanggo dasawarsa lan setengah. Akibaté, wis akeh pengalaman eksekutif lan bakal nggunakake keahlian iki kanggo bantuan Crown Perth ndandani kesalahane kepungkur.

Crown Resorts tampi CEO New
Ciarán Carruthers , kepala eksekutif Crown Resorts, nampani Tsai minangka CEO properti Perth perusahaan. Dheweke muji wong sing ditunjuk anyar kasebut amarga pengalaman lan semangat kanggo “nyurung owah-owahan budaya sing Demo Slot sejati.” Carruthers uga ngandika manawa Tsai bakal saged reformasi casino. CEO Crown Resorts nambahake manawa dheweke ngarep-arep bisa kerja bareng karo Tsai lan tim Perth kanggo nggawe pengalaman berkualitas tinggi kanggo para pelanggan perusahaan.

Sauntara kuwi, David Tsai nggunakake kesempatan kasebut kanggo ngomong babagan rencanane. Dheweke ujar manawa dheweke seneng miwiti lelungan ing Crown Perth lan nambahake manawa dheweke seneng gabung karo perusahaan Australia. Tsai ngalembana Crown Perth minangka panggonan kelas donya karo paling apik ing kelas restoran, akomodasi lan fasilitas hiburan lan ngandika sing bakal nindakake sing paling apik kanggo ngleksanakake rencana remediation.

Aku rumiyin setya ngirim ing reformasi lan rencana remediasi lan transformasi Pengeluaran SDY budaya, lan mesthekake Crown tekan ambisi kanggo dadi pimpinan donya ing pangiriman aman lan tanggung jawab game lan hiburan.

David Tsai, CEO, Crown Perth
Minangka CEO saka properti kasebut, Tsai bakal dadi kepala luwih saka 6.000 karyawan lan kudu kerja bareng karo dheweke kanggo ningkatake budaya batin perusahaan.