Adakah Ini Permulaan Terakhir Joe Flacco Untuk NY Jets? Atau Bolehkah Dia Menang Ayub?
toto

Adakah Ini Permulaan Terakhir Joe Flacco Untuk NY Jets? Atau Bolehkah Dia Menang Ayub?

Mari teruskan dan optimis, peminat Jets, dan anggap Gang Green akan terus merosot juara bertahan AFC Cincinnati Bengals dengan mengatasi regangan Keluaran SGP enam mata dan meraih satu lagi kemenangan menentang pasukan Ohio untuk meningkat kepada 2-1 keseluruhan .

QB Jet Joe Flacco, dilihat di padang dalam gambar tidak bertarikh. https://jetsxfactor.com/
Dan mari kita anggap bahawa quarterback Joe Flacco, dinosaur berusia 37 tahun yang menjalani peremajaan yang menyebabkan dia berada di +15000 pada papan MVP BetMGM, adalah kuasa utama di sebalik peristiwa yang tidak mungkin ini. Adakah itu akan menjadi penghujung jalan untuk quarterback yang kini menduduki tempat ketiga dalam kebanyakan meter lulus oleh mana-mana quarterback NFL, malah terkemuka MVP kegemaran Josh Allen dari Buffalo?

Ini adalah soalan-soalan yang patut direnungkan ketika minggu bekerja berakhir di New York, dengan Jets bersedia untuk pergi ke salah satu daripada dua cara: pasukan 1-2 dengan banyak masa untuk pulih apabila pemain pertahanan yang cedera Zach Wilson bersiap sedia untuk mengambil alih perlawanan akhir. 14 permainan.

Atau pasukan 2-1 yang mempunyai Flacco mengekalkan perkara Fountain of Youth ini dan mempunyai Jets satu perlawanan melebihi .500 menuju ke pertarungan Minggu 4 dengan Pittsburgh Steelers. Pasukan itu terkial-kial berikutan kekalahan 29-17 mereka malam Khamis kepada Cleveland, di mana mereka hanya berjaya mendapat tiga mata pada separuh masa kedua.

Ah, kontroversi quarterback. Bukankah itu sesuatu untuk francais yang tidak boleh memenangi satu pun perlawanan September untuk tiga musim lalu?

Apa Yang Akan Robert Saleh Lakukan Jika Dia Menang?
Ini adalah masalah baik dan masalah buruk untuk jurulatih Robert Saleh. Dia tahu nasib jangka panjang Jets terikat dengan kejayaan Wilson, pilihan No. 2 keseluruhan bagi draf 2021 daripada BYU, yang sedang pulih daripada pembedahan lutut arthroscopic.

Jika Wilson kembali pada Minggu 4 dan Flacco duduk, kita tidak akan melihat gerakan tarian seperti ini:

Dan itu akan melakukan dua perkara: Letakkan banyak tekanan pada Wilson untuk Minggu 4, dan biarkan Saleh terbuka untuk meneka yang teruk jika musim kemudiannya mula berubah menjadi lebih buruk.

Menjadi agak bertelagah pada peringkat awal musim ini adalah sesuatu yang baharu untuk Jets ini, yang dijanjikan Saleh tidak akan menjadi “Jet Lama yang Sama,” dan kemudian menyokong kenyataan itu dengan kemunculan semula yang paling tidak mungkin pada Ahad lalu menentang Browns. Jets menjaringkan dua touchdown pada 1:55 terakhir di Cleveland untuk apa yang mungkin merupakan kemenangan paling menakjubkan minggu lepas dalam keseluruhan NFL.

Dan sementara peminat Giants teruja dengan permulaan 2-0 mereka menuju ke pertarungan Monday Night Football menentang Dallas Cowboys di jalan raya, peminat Jets berada di suatu tempat di utara Cloud Nine. Itu kerana perkaitan sebelum ini adalah perkataan yang mereka hanya boleh cari dalam kamus.

Tetapi hakikatnya tetap bahawa Jets adalah anjing enam mata atas sebab tertentu, paling tidak ialah Cincinnati pergi ke Super Bowl musim lalu dan kekal +1600 untuk memenangi AFC. Sementara itu, Jet adalah +10000.

Bengals quarterback Joe Burrow memasuki permainan ini dengan lebih banyak interceptions (4) daripada TD pass (3), dan kesalahan Bengals berada di kedudukan ke-18 dengan 343 ela setiap permainan. Jets berada di kedudukan kelapan dengan 391; pada pertahanan, Gang Green menyerahkan 339 1/2 ela setiap perlawanan, manakala Bengals lebih kedekut, membenarkan 302 setiap perlawanan, ketujuh terbaik dalam NFL.

Tetapi itu adalah lebih banyak sebab untuk memerhatikan perkara ini semasa perkara Flacco-Wilson dimainkan. Kerana jika Flacco boleh membawa Jets menang melawan pertahanan yang sukar itu (menentang pasukan yang pergi ke Super Bowl, tidak kurang), kita akan menghadapi situasi di tangan kita. Ingat, tidak lama dahulu bahawa Sam Darnold akan menjadi jawapan jangka panjang, dan kita semua ingat bagaimana ia berjaya.

Di manakah Perlawanan Utama, Bijak Berpasukan?
Perlawanan untuk ditonton ialah pasukan kedua Jets vs. pasukan penerima Bengal. Jets telah menentang pasukan Baltimore dan Cleveland yang kedua-duanya berlari bergantung. Tetapi Cincinnati berbeza. Musim lalu, Ja’Marr Chase berada di tempat keenam dalam NFL dalam jumlah menerima ela, Tee Higgins di tempat ke-17, dan Tyler Boyd di tempat ke-39. Jets tidak mempunyai sesiapa dalam 80 teratas.

Chase mempunyai lebih/kurang pada menerima ela 76.5. Higgins pada 65.5, Boyd pada 35.5; Jumlah penerimaan tertinggi Jets atas/bawah ialah Elijan Moore pada 49.5, (dia mempunyai tiga tangkapan untuk 41 ela minggu lepas), dan Garrett Wilson, yang menangkap pemenang permainan minggu lepas, berada pada 50 1/2).

Jarak hantaran Burrow ke atas/bawah ialah 262.5 ela, angka yang mudah dikalahkannya dalam kekalahan lebih masa pembukaan musim kepada Pittsburgh tetapi gagal (199 ela) minggu lalu menentang Dallas. Flacco berada di 234.5, yang diatasinya dalam setiap dua perlawanan pertamanya, dengan 307 dan 309.

Dan kemudian kita mempunyai guni. The Bengals hanya mempunyai dua musim ini selepas menduduki tempat ke-12 dalam kategori itu tahun lepas sebelum menjatuhkan Matthew Stafford dua kali semasa Super Bowl. Anda mungkin masih ingat bahawa Rams memecat Burrow tujuh kali dalam perlawanan kejuaraan, yang merupakan sesuatu yang akan cuba ditiru oleh pertahanan Saleh. New York hanya mempunyai 3 guni musim ini, yang tidak memberi petanda baik untuk Jets menekan Burrow ke dalam jenis lontaran pantas yang boleh diambil.

Pada pemintasan, Jets mempunyai dua, dan Bengals seterusnya akan menjadi yang pertama.

Liputan di bawah padang telah menjejaskan Jets dalam setiap dua perlawanan pertama mereka, dan pertaruhan terbaik di mana-mana di Amerika ialah kakitangan kejurulatihan Bengals telah memfokuskan pada kesilapan liputan tersebut untuk membolehkan ulangan. Kemunculan semula Jets yang Pengeluaran SDY menggembirakan pada hari Ahad lalu adalah momen yang jarang dirasai untuk francais yang tidak mempunyai banyak daripadanya sejak Joe Namath menjadi quarterback pada 1969.

Saleh perlu memastikan mereka berada pada tahap fokus yang paling tajam untuk mengelakkan mereka bermain dari belakang, seperti yang mereka lakukan dalam majoriti dua perlawanan pertama menentang Ravens (mereka ketinggalan 37:40) dan Browns (mereka ketinggalan untuk 23:22). Pendahuluan pertama yang dimiliki Jets sepanjang musim adalah apabila mereka menjaringkan gol dengan baki 22 saat minggu lalu menentang Browns.

Jadi ini adalah ujian sebenar untuk Flacco and the Jets kerana pasukan yang muncul daripada penampilan Super Bowl dengan rekod 0-2 adalah pasukan yang terdesak, dan jurulatih Bengals Zac Taylor boleh mendapati dirinya berada di kerusi panas, walaupun dia berjaya. sejak membuka tirai 0-11 dalam kempen kejurulatihan rookienya pada 2019. Apa yang berlaku musim lalu boleh diketepikan dengan cepat jika keadaan menjadi cepat. Tanya Ime Udoka sahaja.

Bagaimana dengan Garis dan Trend?
Barisan adalah 6 kerana apa yang pasukan ini lakukan setahun yang lalu. Over/under ialah 45 1/2 kerana kedua-dua kesalahan tidak berkesan.

Tetapi ia hanya Minggu 3, dan ada masa untuk pasukan-pasukan ini kembali ke bentuk: The Bengals menjadi pesaing kuat selepas musim; Jets menjadi pasukan yang membuatkan peminat mereka menggelengkan kepala apabila mereka  keluar Data HK dari tempat letak kereta Met Life. Tetapi dengan apa-apa ukuran, ini adalah permainan yang penting untuk kedua-dua pasukan.

New York adalah 1-1-0 terhadap penyebaran, dan Cincinnati adalah 0-2. Jets adalah 3-6-0 ATS sebagai anjing rumah, termasuk musim lalu. The Bengals adalah 2-2 ATS sebagai kegemaran jalan raya. New York telah menewaskan lima daripada sembilan perlawanan sebagai pasukan lawan, manakala Bengal hanya sekali dalam empat perlawanan terakhir mereka sebagai pilihan di tempat lawan.